Clasamentul pastilelor pentru potenţă

Vezi care preparate sunt cele mai bune pe piaţă

Producator acasă temporar nu funcționează!

 • LOCUL

  1

  Preţ: 157 lei

  Comandă acum

  Erozon MAX

  Nota echipei:

  Descriere:

  Cel mai ridicat conţinut de ginseng şi l-arginină dintre toate preparatele disponibile pe piaţă. Primele efecte au fost vizibile deja după prima dozare. Erecţia a devenit în mod vizibil mai puternică şi a durat cu aproximativ 10 minute mai mult decât până-n prezent. După două săptămâni de folosire s-a înregistrat libido-ul crescut şi pregătirea pentru următorul act sexual deja după 15-20 de minute. După tratamentul complet, erecţia a fost mai lungă cu 25-30 de minute în total, s-a observat controlul crescut asupra actului sexual şi o rezistenţă crescută. Preţul este adecvat pentru calitatea produsului. Un plus pentru o compoziţie total naturală. Numărul 1 în clasamentul nostru.

  Producător:

  Pagina de produs:
  Erozon Max
 • LOCUL

  2

  Preţ: 169 lei

  Comandă acum

  Vigrx

  Nota echipei:

  Descriere:

  Un produs cu acţionare asemănătoare cu Erozon Max, dar cu un conţinut mai scăzut de substanţe active. Primele efecte au fost vizibile după 3 zile de dozare – erecţie mai puternică şi mai lungă. Vigrax creşte libidoul dar nu creşte controlul asupra actului sexual. Preparatul, de-asemenea, nu accelerează pregătirea pentru următorul act. După terminarea tratamentului următoarea erecţie trebuie să aşteptaţi cel puţin 50 de minute. Preţul nu trezeşte controverse. Un produs bun dar numai pentru întărirea erecţiei. Nu se poate conta pe prelungirea acesteia sau scurtarea timpului de pregătire pentru următorului act sexual. Un plus pentru economie – o cutie este suficientă pentru o lună întreagă de tratament.

  Producător:
  LEADING EDGE HEALTH

 • LOCUL

  3

  Preţ: 231 lei

  Comandă acum

  Viaman

  Nota echipei:

  Descriere:

  Capsule şi gel pentru lubrifierea penisului. Gelul lasă un strat lipicios care poate fi incovenient în timpul aplicării. Primele efecte au fost vizibile după 4 zile de aplicare – erecţia putea fi menţinută până la sfârşitul actului sexual. După tratamentul complet s-a înregistrat prelungirea actului sexual cu 10 minute în mediu, deşi nu de fiecare dată. După o lună de aplicare erecţia poate fi mai puternică însă fără a se observa un control asupra ejaculării. Recuperarea după actul sexual durează aprox. 1h. Preţul uşor ridicat în raport cu eficacitate. Abia locul trei în clasamentul nostru.

  Producător:
  Viaman

 • LOCUL

  4

  Preţ: 169 lei

  Comandă acum

  Permen

  Nota echipei:

  Descriere:

  Preparat cu conţinut scăzut de ginseng, recomandat pentru probleme trecătoare de erecţie. După aplicare s-a observat o întărire uşoară a erecţiei care a durat aprox. 30 de minute şi e a fost necesară stimularea directă pentru menţinerea erecţiei. Pentru a obţine pregătire pentru următorul act sexual trebuie luată următoarea doză de preparat. Rentabilitate scăzută – 30 de pastile ajung pentru 2 săptămâni de tratament. Nu s-a înregistrat controlul crescut asupra ejaculării. Preţul relativ ridicat, deşi preparatul poate fi des cumpărat la promoţie.

  Producător:
  WALMARK

 • LOCUL

  5

  Preţ: 58 lei

  Comandă acum

  Clavin

  Nota echipei:

  Descriere:

  Rentabilitatea foarte scăzută a produsului – producătorul recomandă luarea concomitentă a 4 pastilelor. O cutie ajunge doar pentru o săptămână de folosire. Acţionarea asemănătoare cu cea a viagrei – eficientă, dar întărirea temporară a erecţiei este vizibilă aproximativ după o oră de la administrarea preparatului. Erecţia mai puternică se menţine aprox. 1,5 h. Un minus pentru o singură acţionare şi de scurtă durată care nu are nici un efect asupra îmbunătăţirii generale a erecţiei. Nu s-a observat recuperarea mai rapidă după act sexual. Preţul redus dar şi eficacitatea şi rentabilitatea redusă. Cel mai slab produs în clasamentul nostru.

  Producător:
  Simply You